Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirildi

ÇAKÜ HABER MERKEZİ////

YENİ eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala "Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu Toplantısı", Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Çankırı’ya ilk defa gelecek ve eğitimlerine devam etmekte olan öğrencilere huzurlu bir ortam sağlanması için yürütülecek çalışmalar görüşüldü. Toplantıda ayrıca, üniversite genelinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin genel bir değerlendirmesi de yapılarak alınacak ek tedbirler ve çalışmalar üzerinde duruldu.

Toplantıya Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Çiftçi, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç, ilçelerinde yüksekokul bulunan kaymakamlar, ilgili kurum müdürleri ve ÇAKÜ Genel Sekreteri Sadık Yılmaz ile üniversitenin ilgili birim yöneticileri katıldı. Yapılan istişare ve değerlendirmelerin ardından başarılı ve sorunsuz bir akademik yıl geçirilmesi temennisiyle toplantısonaerdi.

Yayınlanma Tarihi: 06 Eylül 2023 Çarşamba
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023 Çarşamba